AKH Ministævne maj 2013

På en aften, der bød på både sol, regn og torden, havde de fleste unge i klubben mødt op for at deltage i årets første ministævne på eget stadion.

Med 84 starter fordelt på 47 atleter blev dette stævne det største vi har indtil videre har afholdt. Det ser ud til at udviklingen fra sidste år fortsætter, med flere unge og en større iver til at prøve discipliner.

Især er det godt at se den store gruppe på 16 piger i alderen 10 til 13 år, der egentligt bare ser ud til at vokse lige så stille. Det er også fra denne gruppe vi nok vil have størst held med at rekruttere nye trænere til de små, så hvis der er en, der går med et ønske om at ville hjælpe til med det, så tag fat i en af trænerne.

Ellers bød aftenen for 6-9 år på klassikeren over alle, den korte sprint. Dertil længde, der også er fast på programmet til stævner. For de større var der til gengæld mulighed for at prøve den ultra sjældne 200 meter hæk. Det var der en god håndfuld, der skulle prøve af, før de sluttede sig til de andre, ved kuglestød.

De sidste nåede at blive færdige før vi lukkede ned for øvelserne pga. torden.

Igen var der en masse forældre der hjalp til med tidtagning og med opmåling. På et senere tidspunkt vil vi afholde et decideret atletikmedhjælper kursus for forældre i samarbejde med Dansk Atletik Forbund. Mere om det senere.

Resultater

Vi vil gerne have vores statistik så rigtigt som muligt, så skriv til akholstebro@gmail.com hvis du oplever en fejl i resultatlisten mht. navn eller alder.