Disciplin træning

Kontakt:
Benny Machon – 25 54 17 88 – Send mail

Træningstider:
Mere info klik her

Indmeldelse og kontingent:
Mere info klik her

Træning for de atleter, som ønsker at udvikle sig sportslig, blive bedre til specifik disciplin og er villig til at træne ekstra

Spring/sprint:sprint

Denne gruppe er for dem der vil fokusere på sprint (100-400 m, hækkeløb) og/eller én eller flere springøvelser (længdespring, højdespring, stangspring).

Træningstiderne er de samme året rundt, men vi træner i vinterperioden i Gråkjær Arena tirsdag og torsdag. Man bestemmer selv hvor mange af ugens dage man træner, men for at få noget ud af den tekniske træning er det bedst at deltage i mindst to træninger per uge. Det gælder også hvis man har en skade eller på anden måde ikke kan deltage 100%.

Elementerne vi optimerer på er hurtighed, teknik og koordination, styrketræning og udvikling af eksplosiv power, mentalt overskud og fokus samt skadesforebyggelse.

Kastetræning for ungdom, junior og senior:
Der er mulighed for at træne kast med andre fra klubben.
For info om tidspunkt kontakt Poul Mejls Jensen send mail

Tilbuddet gælder for dem, som er interesseret i at træne mere kast: hammerkast,diskoskast, spydkast, kuglestød. Eksempelvis ungdommer, som efter at have prøvet kast nogle gange til alm. træning, har ønske om mere træning udover den almindelige mandag og onsdags træning.
Vi vil forsøge at tilpasse kaste øvelser alt efter hvem som deltager.