Børn (6-9 år)

Børnetræner teamet 2022
Kathrine, Hannah, Angeline, Emil, Natalie

Kontakt:
Poul Mejls Jensen: 53 85 44 85‬

Træningstider:
Mere info klik her

Indmeldelse og kontingent:
Mere info klik her

Beskrivelse af gruppen “Børn 6-9 år:
Der er børneatletik i sommersæsonen typisk med opstart fra påske og træning frem til efterårsferien. Der trænes hver onsdag på stadion på Rolf Krakes Vej, hvor der er fokus på leg, motorik og bevægelse – og en lille smule teknik.

Har man lyst, kan man deltage i mindre stævner i regionen Nord Vest Jylland. Stævnerne trækker gerne 100-150 deltagere i alderen 6 til 15 år. Desuden holder vi ministævner for klubmedlemmer på stadion.

børnVi slutter forårs- og efterårssæsonen af med stafetløb og grillhygge eller lignende, og hele sæsonen afsluttes med uddeling af pokaler og priser.

Vi forventer at forældre hjælper til ved vores arrangementer og er med til de stævner deres børn deltager i, og så har vi de bedste erfaringer med at forældre ikke deltager i børnenes træning, men i stedet sidder sammen i klubhuset, hvor der er både kaffe og kage.

Men kan selvfølgelig træne med et par gange gratis for at prøve, om det er noget, og man kan starte på alle tidspunkter i løbet af sæsonen.

I atletik regnes ens alder i forhold til fødselsår og ikke fødselsdato, så selv om man f.eks. først fylder 8 i december, regnes man for at være 8 hele året.