Ungdom

Ungdom/junior trænerteamet 2022
Fra venstre: Yacoub, Samuel, Benny, David, Ester og Niels-Peter

Kontakt:
Annitta Ramsgaard: 23445778/Send mail

Træningstider:
Mere info klik her

Indmeldelse og kontingent:
Mere info klik her

Beskrivelse af gruppen “Ungdom 10-17 år og ældre”:
Der er ungdomsatletik hele året på stadion på Rolf Krakes Vej, delt i en sommersæson fra påske til efterårsferien og en vintersæson resten af året . Vi fokuserer på at få en grundform og på at få styr på koordinering af krop og bevægelser, og så naturligvis at lære alle atletikkens discipliner at kende.

Sommersæson:
Der er træning 2 gange ugentligt, hvor der trænes i to forskellige discipliner i mindre hold hver gang, efter en halv times fælles opvarmning.

Der er mulig for at deltage i mange stævner – afhængig af ens alder. Man deltager, hvis man har lyst – der er ingen tvang:

NVJ-stævner (NordVest Jyske stævner): 5-6 hverdagsstævner om året, hvor det er ikke er tider og placering der tæller, men blot at deltage og have det sjovt. Stævnerne ligger i: Herning, Holstebro, Skive, Stoholm, Ringkøbing Viborg og Rødding.

Ministævner: Vi holder desuden små ministævner for klubbens egne medlemmer på stadion.

NVJ-mesterskaber: en lørdag om efteråret med medaljeuddeling. Alle kan deltage.

Regionsfinale: En lørdag efter sommerferien, hvor udvalgte atleter fra de jyske regioner dyster mod hinanden som hold. Her skal man udtages af trænerne.

VDMU (VestDanske Mesterskaber Ungdom) fra 12 år: En weekend før sommerferien. Ingen kvalifikationskrav, men man aftaler med træner om man kan deltage.

Vi slutter forårs- og efterårssæsonen af med stafetløb og grillhygge, og hele sæsonen afsluttes med uddeling af atletikmærker, pokaler og priser.

Vintersæson:
I vinterperioden lægger vi vægt på at opbygge en god grundform. Så vi løber rundt i
byen og laver udholdenheds – og styrketræning.
I løbet af vinteren kan man deltage i 3-4 indestævner, hvis man har lyst.vinter

ForældreVi forventer at forældre hjælper til ved vores arrangementer og hjælper med kørsel til de stævner deres børn deltager i (vi sørger altid for at arrangere fælles kørsel).

KlubtøjTil almindelige stævner skal man stille op i enten vores røde T-shirt med logo/navn eller hvide singlet. Til mesterskaber stiller man op i den hvide singlet og røde shorts eller tights. Desuden har vi træningstøj med logo og mulighed for navn (læs mere om bestilling af klubtøj her)

Nyt medlemMen kan selvfølgelig træne med et par gange gratis for at prøve, om det er noget, og man kan starte på alle tidspunkter i løbet af sæsonen.