Para-atletik

Para-atletik
– for dig, som elsker at bevæge dig

Athletikklubben ‘Holstebro tilbyder i samarbejde med Parasport Danmark et nyt tilbud for børn, unge og voksne med et fysisk handicap som fx. cerebral parese og andre balance- og motoriske problemer. Det betyder, at der vil være stor spredning i funktionsniveau og graden af handicap.

“Man behøver ikke kunne gå for at løbe”
                  Citat fra Framerunners atlet


Kort om FrameRunning (Tidligere kaldt RaceRunning)
FrameRunning er en disciplin indenfor atletikken, hvor man løber med støtte fra en specialbygget 3-hjulet løbecykel uden pedaler (FrameRunner). FrameRunneren kører let og er retningsstabil. Sporten kan både dyrkes af personer, som normalt er kørestolsbrugere og de, som kan gå uden hjælpemidler.

Træningen
Træningen består af forskellige løberelateret træningsøvelser (på FrameRunner) med opvarmning og udspænding inden selve hovedtræningen.
Hovedtræningen kan eks. bestå af små koordinationsøvelser, at løbe forskellige distancer på tid eller andre lignende øvelser.  Alt træning vil blive tilrettelagt, så der bliver taget hensyn til den enkeltes funktions- og træningsniveau. Det betyder, at der er plads til alle uanset niveau. Både dig der ønsker at dyrke FrameRunning som motionist og for dig der måske kan se dig selv deltage i stævner. Alle er velkommen hos os 🙂

Cyklen
Atletikklubben tilbyder lån af FrameRunner i den første opstartsperiode.Her kan du prøve cyklen i en periode, inden du selv anskaffer dig din egen RaceRunner. Der er mulighed for at søge økonomisk hjælp til køb af FrameRunner hos forskellige fonde.

Trænerteamet para atletik

Medbringes
– Sportstøj
– Cykelbukser med indsyede puder anbefales
– Cykelhjelm
– Drikkedunk
– Banan, rosiner eller anden hurtig energi

Træningstider:
Mere info: Klik her

Indmeldelse og kontingent:
Mere info klik her

Kontakt:
Poul Mejls Jensen: Tlf: 53 85 44 85 /Send mail

Facebookgruppe for Frame Running atleter:
Frame Running Danmark Tryk her for link til gruppen – Gruppe for FrameRunning atleter
FrameRunning Tryk her for link – Den officielle Facebookside for FrameRunning.