Master (30 år og ældre)

Kontakt:
Niels Peter Nielsen: 61 33 66 65/ Send mail

Træningstider:
Mere info klik her

Indmeldelse og kontingent:
Mere info klik her

Beskrivelse af gruppen “Masters”:
Masters atletik er særdeles aktivt i Danmark. I Danmark er man master fra det år man fylder 30 år (internationalt når man fylder 35 år). Som master kommer man op i en ny aldersgruppe hvert 5. år, så man konkurrerer mod andre på samme alder som en selv. Hver årgangsgruppe har sine egne statistikker, point og medaljer.

I klubben kan du møde aktive masters, der træner løb, sprint, spring og kasveterant. Vi tager ud til vestdanske og danske mesterskaber. Vi afholder desuden et par gange om året vores egne stævner i klubben, som kan være en blød start på at komme igang. Alle master er velkomne og nye tages altid godt imod, uanset niveau og evner.

Som mastermedlem kan man få udleveret en nøgle til klubbens lokaler og stadion, der står til rådighed alle årets dage. Klubben råder over:

  • Et klubhus, som også kan lejes til fester.
  • Omklædningsrum i forlængelse af klubhuset.
  • Vægtrum med diverse træningsudstyr.

Men kan selvfølgelig træne med et par gange gratis for at prøve, om det er noget. Man kan starte på alle tidspunkter i løbet af sæsonen.

Får du blod på tanden som masteratlet, kan man også deltage i internationale masterstævner såsom NM, EM og VM for master.

Du kan se mere om masteratletik, statistik og regler på Dansk Atletiks Forbunds side.

veteran 2