DM mangekamp 2019

I weekenden den 31/8-1/9 2019 deltog Line Kold og Benny Machon ved de danske mesterskaber i mangekamp på Østerbro Stadion i København. Her er en lille beretning om oplevelsen for klubbens 2 atleter ved dette mesterskab.

Line
Det var noget af en oplevelse for Line, med mange nye oplevelser. Første højdespring, første spydkast, første 800, første kugle, første 200. Dansk PR på 100h og selvfølgelig første 7 kamp. Det var en god oplevelse at følges med de andre piger, som man lærer at kende på en anden måde end ellers. Man kommer tættere på hinanden, når man kæmper sammen over 2 dage. Det vil Line gerne anbefale andre at prøve, selvom man ikke kommer hjem som den bedste i øvelserne. I alle øvelserne fulgtes P19, P22 og Kvinde Senior ad, og det var også en stor oplevelse at se de rigtigt rutinerede og dygtige mangekæmpere helt tæt på. Deres opvarmning og tilgang til øvelserne var inspirerende. Den afsluttende 800 meter blev løbet som èt fælles løb, og den er ellers mega nederen, men det var med stor lettelse at 7 kampen var afsluttet.

 

 


Benny
For Benny var det hans 9. 10 kamp, men rigtigt dejlig at gennemføre, da det er 4 år siden sidste gang. Skader har stået i vejen, men denne gang lykkedes det at få alt til at passe sammen. Det var som enlig master en speciel oplevelse, men et par gode dage sammen med D17. Resultaterne var OK, og det var også fantastisk for første gang i mere end 3 år at springe stangspring igen. Det er kun indenfor de sidste tre uger, at det er noget, der kunne trænes med kvalitet. Så en opfordring til alle at kaste sig ud i det, og få en dosis atletik, når det er bedst.

Se flere billeder fra stævnet her på hjemmesiden under “Billeder” – Tryk her for link
Resultater fra stævnet kan ses via dette link.