DM Veteran i Hvidovre 2013

Igen i år var AKH repræsenteret til de danske mesterskaber for veteraner, men for første gang i mange år var det uden en 1.000 m stafet.

Så det var tre AKH’er, der drog ud fra Holstebro tidlig lørdag morgen: Niels-Peter, Alice og Benny.

I Hvidovre var der hele weekenden fint og flot vejr, dog med modvind på langsiden.

Efter lørdagens strabadser havde Alice kæmpet sig til sit første danske mesterskab i atletik, i kuglestød, mens Niels-Peter havde fået en tredjeplads i kort hæk og Benny en andenplads på 400 meter i ny PR med knap et sekund.

Så drog vi til Scandic for at læsse af, hvorefter vi tog til Klaus Ulrik Nørgaard, der er gammel AKH’er og klubrekord indehaver i højdespring. Han havde sammen med Trine Ovman været tilskuer og opbakning hele lørdagen, og havde inviteret hjem til grill om aftenen. Det blev en god og hyggelig aften.

Søndag formiddag lagde Niels-Peter hårdt ud med 400 hæk, hvor han til sidst måtte betale prisen for ikke at have været i stand til at træne intervaller. Imens løb Benny 200 m, igen til sølv, og Alice kronede de to dages anstrengelser med endnu to danske mesterskaber, denne gang i spyd og diskos.

Det blev til tre guld, tre sølv og en bronze og de tre veteraner var alle meget tilfredse med stævnet, vejret, snakken med de andre deltagere og resultaterne.

Link til resultater

Trekløveret Benny, Alice og Niels-Peter