Foråret har så småt indfundet sig

Selvom temperaturen ikke er meget på den anden side af plus, og også stadig dykker ned til frost grader kigger vi alligevel fremad. Alle vinterens stævner og programmer er afsluttede og en ny serie af træningspas og stævner er ved at blive kørt i stilling.

Den egentlige sommertræning starter mandag den 4. april kl. 17 hvor der er flere nye, samt “gamle”, der har meldt, at de kommer.

Talentgruppen træner til stadighed mindst 3 gange i ugen. Vi er stadig i perioden for generel forberedelse, i den hårde del. Det er nu at motoren skal bygges op, som skal drive atleten indtil sommer-ferien, senere kan den kun fin-tunes.

Lørdag var der fokus på hækkeløb, og selvom det var lidt koldt blev det alligevel en god start. Da der skal løbes på fire forskellige højder og/eller længder blev der linet diverse baner op. Så kunne de enkelte selv justere på afstand og højde, og stadigt fastholde de tre trin mellem hækkene. Senere blev der indøvet tilløb, så den første hæk rammes rigtigt. Vi bygger videre på det efterhånden, men nu er det grundlæggende prøvet af.