God sæsonstart ved DGI’s Landsmesterskaber

Skrevet af Benny Machon

Lørdag den 19. februar var Krystof Fjord Nielsen og Line Kold til deres første stævne i år. Det var til DGI’s Landsmesterskaber, der ikke rangere under DAF’s mesterskaber, men er DGI’s eget. Det er dog de samme atleter, som man møder til de “rigtige” mesterskaber, så konkurrencen er god og relevant.
Krystof Fjord - DGI landsstævne 19. februar 2022

Krystof Fjord – DGI landsstævne 19. februar 2022

Krystof stillede op på 200m, som han ikke typisk løber, men da vinteren har budt på rygproblemer og corona, var formen der ikke umiddelbart til hans yndlingsdisciplin, 800m. Vi ville teste hans hastighed og samtidigt få “trænet” stævnedeltagelse. Det blev en stor PR på 26,74s. som sender ham ind på en 18. plads på senior ranglisten, så hurtigheden er der! Nu drejer de næste to uger indtil DMU i Skive sig om at få opbygget kapacitet, så en fornuftig hastighed kan holdes over 4 omgange.

Line stillede op i sin yndlingsdisciplin 60 m hæk, og kom for første gang under 10 sekunder med 9,98s. Senere løb hun også en 60 meter i ny PR på 8,55 og bekræfter de forbedringer på alle parametre i de test data vi samler sammen, som del af vores træning op til store mesterskaber.
Resultater kan ses på Roster app’en.
Line Kold - DGI landsstævne 19. februar 2022

Line Kold – DGI landsstævne 19. februar 2022