Intern stævne for børne og ungdoms atleter

I en tid hvor mange (de fleste) stævner er aflyst pga. Corona og de restriktioner som gør det besværligt at arrangere og afvikle, så har mange klubber i stedet forsøgt sig med at afholde interne stævner i hver vores klubber.
I Athletikklubben Holstebro har vi indenfor den sidste måned afholdt ialt 3 stævner, hvoraf det ene var et kastestævne for de ældste ungdommer og de øvrige 2 var for både børneatleter på 6 år og optil de ældste ungdomsatleter i forskellige discipliner.

Lørdag den 3. oktober 2020 kl. 10.00 blev klubbens nye flag ved klubhuset hejst, tørvejr over stadion, dog noget blæst, men alt i alt en flot oktober dag. 28 atleter fra klubben var klar til fælles opvarmning inden første konkurrence, 200 meter, gik i gang kl. 10.30. Stævnet var for klubbens børne atleter og ungdommer med i alt 7 discipliner på programmet. For at gøre det muligt at se hinanden og ikke mindst heppe og bakke op om klubkammeraterne, blev stævnets 7 discipliner afviklet en ad gangen.
Til stævnet deltog foruden de 28 atleter, trænere og en god flok forældre, søskende og bedsteforældre med ivrig support fra tilskuerpladserne 🙂
Resulter fra stævnet kan ses her på hjemmesiden: http://www.akholstebro.dk/mini-staevne-3-oktober-2020/ Samme sted finder i link til nogle stemningsbilleder fra dagen.

Klubrekorder og udskiftning i top-10 ranglisten
Apropos resultater, så er her lidt fact bag om nogle af resultaterne.
Blandt de 71 resultater fra de 28 deltagende atleter var der et par stykker, der nu skal optræde på årgangsrekorderne. For de 8-9 årige piger sprang Ida Rosenhagen 3.26m og det er nok til en andenplads i top-3 for de 9 årige. Ida løb også 1.24,9 på 400 m, og det rakte også til en andenplads i top3. Jonas Nielsen sprang 3.62 og det rakte til en 3.plads i top3 for “Drenge 10 år”. Hans tid på 400 m på 85,5 satte ham ind på en anden-plads å top10. Hannah Gobina Sigala sprang 1,40 i højde, og det er klubrekord for “Piger 12 år”.
Man kan se klubbens mange rekordlister, der rækker årtier tilbage i tiden, her: http://www.akholstebro.dk/statistik/