Landsholdsamling og klubrekord

Træningssamling med U21 kastelandsholdet 
I weekenden den 17-18. april 2021 blev der taget hul på sæsonen i hammerkast for Annika Mejls Ramsgaard, med årets første konkurrence i forbindelse med træningssamling i Aarhus med U21 landsholdsgruppen i kast.
Annika blev efter at have vundet det danske mesterskab i hammerkast for piger 17år i september 2020 udtaget til bruttotruppen på et “wildcard” for det danske U21 kastelandshold.
Igennem vinterhalvåret har Annika deltaget ved en række træningssamlinger i København og Aarhus, som i denne weekend i Århus. Træningssamlingerne har Annika oplevet som inspirerende, motiverende og lærerige endda i godt selskab med andre dygtige kaster og landstræneren i kast. En stor del af den daglige træning foregår i en meget lille gruppe, så Annika finder det rart at træne med andre fra hele landet, som også giver blod på tanden.

Landstræner Carsten Bomme, Annika Mejls Ramsgaard, træner Torben Hansen

Første stævne – Ny klubrekord
I forbindelse med træningssamlingen var der arrangeret en konkurrence/stævne. Det er Annikas første år med seniorvægt (4 kg) og dermed var det både Annika´s første stævne i 2021 og første stævne som pige 19år. Det blev en god opstart på sæson og ny aldersklasse med et kast på 43,63 meter som ligeledes er ny klubrekord for både piger 19 og senior.
Med nogle forhåbentlige dejlige og varme sommermåneder forude, ser Annika og træner Torben Hansen frem til en god udvikling!
Til dagligt træner Annika sammen med Emil Henriksen og træner Torben Hansen.