Medaljeregn til Athletikklubben

Skrevet af Lone Kjær Hein

Athletikklubben Holstebros unge atleter deltog både i nationalt og internationalt stævne i weekenden.
I Århus afholdtes Vestdanske mesterskaber Inde for ungdom og her klarede de lokale atleter sig rigtig flot.

Krystof Fjord i længdespring

Hannah Sigala debuterede ved mesterskabsstævne i gruppen piger 12 år(p12)
Det blev til en guldmedalje i kuglestød i 9,10 m og sølvmedalje  i længdespring m 4,23 m
Emil Henriksen (d 15) vandt hele 3 medaljer, 2 af guld med en 1. plads i Kuglestød 12,33 m og en 1. plads i 60 m med 7,69 sek. i finalen. I længdespring fik Emil en 2. plads med 5,37 m
David Sigala (d15) vandt over Emil i længdespring og fik således guld med et spring på 5,89 m. Men det blev til 2 guldmedaljer, da David også vandt højdespringkonkurrencen med et flot spring på 1,86 m.
Katrine Mejls Ramsgaard (p17) 4. højdespring 1,48 m,  kuglestød 8,77 m
Krystof Nielsen (d15)  60 m 9,28 sek. Kuglestød 5,26 m længdespring 3,90 m
Sophia Robbin-Coker (p15) kuglestød 8,12 m , længdespring 4,43 m

Ikke alle Vestdanske mesterskaber afholdes samme tid og sted. Således vandt storebror til Hannah og David,

Samuel Sigala ved VDMU på 1.500 meter

Samuel Sigala (d17) 1500 m sidste weekend i Skive, med tiden 4.11.90 min – det er en forbedring af den seniorklubrekord, Samuel satte sidste år med over 3 sekunder !!

Amanda Sondrup Henriques ved PallasSpelen i Malmø.

Internationalt stævne i Sverige
Amanda Sondrup Henriques deltog i weekenden i PallasSpelen i Malmø. Det er et stort ungdomsatletiksstævne, hvor de allerbedste atleter fra særligt Norden kæmper mod hinanden. Amanda, der i år er i gruppen piger 16 år, valgte at stille op i flere forskellige aldersgrupper for at få flere konkurrencer.
Lørdag løb hun en 2. plads hjem i 200 m( P19 )i 25,90 sek. Den forbedrede hun så søndag, da hun blev nr. 4 (P17) med tiden 25.87 sek, som er ny klubrekord
Forinden dette løb havde Amanda løbet sin favorit-disciplin 60 m hæk og her deltaget i 2 finaler indenfor 10 minutter i hver sin aldersklasse. Bedste tid var 8,83 sek. som er en flot personlig rekord.