Medaljeregn ved Veteran DM

Klubben oplevede i weekenden et af de mest succesfulde Veteran DM i mange år. Det blev til hele 5 guld, 2 sølv og 2 bronze.

Klubbens yngste deltager var vores nye medlem Kim. Kim vandt 2 individuelle guldmedaljer. Det skete i højde og længdespring. I højde sprang Kim flotte 1,70, hvilket var det bedste resultat på tværs af aldersgrupper i weekenden. Kim vandt desuden bronze på 400 m.

En anden deltager der var god for 2 individuelle guldmedaljer var Torben. Torben vandt således både hammerkast og vægtkast i overbevisende stil i gruppen 40-44. Det blev dog ikke til årsbedste, hvilket nok først og fremmest kan forklares med det elendige regnvejr, der prægede Tårnby Stadion hele lørdag. Torben vandt desuden sølv i diskos.

Den sidste deltager fra klubben, der vandt individuelle medaljer var Benny. Desværre havde Benny op til DM fået en skade, der betød at han ikke kunne deltage i spring og kast. Heldigvis kunne Benny deltage i sprint. På 100 m blev det til Bennys næstbedste tid nogensinde med 12,94. Det rakte til en bronze, hvor han bl.a. blev slået af den tidligere veteran verdensmester Christian Trajkovski. På 200 m satte Benny PR. Det endda i stærk modvind. 26,12 rakte til en sølvmedalje i aldersgruppen 40-44.

Klubbens sidste medalje var ligeledes af ædleste karat. Rene og Niels-Peter var taget med til Amager for at løbe 1000 m stafet. Her fik de selvskab af Kim og Torben. Rækkefølgen hed Torben, Rene, Niels-Peter, Kim. Det blev til en suveræn guld i tiden 2,33,22 i gruppen 30-34 år. Det var også hurtigere end stafetholdene i de andre aldersgrupper. Flot!

Det var dog langt fra veteranklubrekord på distancen, der er så god som 2,07,7. Holdet fra 1992 med Paul, Rene, Peter Byg og Poul Erik der har veteranklubrekorden har faktisk løbet den 6. hurtigste veterantid nogensinde….

Med weekendens flotte resultater er vi nu oppe på 7 kvalificerede til årets idrætsfest til januar – Martin, Andreas, Benny, Niels-Peter, Torben, Rene og Kim. Forhåbentlig når vi et par stykker mere inden sæsonen slutter.