NVJ Holstebro, 14. maj 2014

Det lykkedes os at afholde dette års NVJ stævne i solskin, selvom det var truende tæt på, men regnen stoppede netop som vi skulle i gang, så helt perfekt.

Der var tilmeldt mere end 70 børn fra regionens klubber, og heraf stod AKH selv for de 20 af dem.

Det bliver nu godt at få leveret klubtøj, til alle dem som har bestilt, så det er nemmere at se hvilken klub vi kommer fra.

Der blev igen gjort indhug på klubrekorderne og sat en masse PR. Det var Jesper og de stores opgave (over 13 år) at være trænere og hjælpere til stævnet, så de lidt yngre kunne nyde fuld opbakning fra klubbens ældste atleter. Det var også med til at give en god stemning. Især var de mindste benovede over at blive klappet og heppet i mål på 400 meter fra stort set alle på stadion, det gav dem lige det sidste.

Ellers blev alle øvelserne afviklet efter planen, bortset fra starten på kugle da højdespring trak lidt ekstra ud.

På løbebanerne blev der afviklet mere end 25 heats på godt to timer, hvoraf ingen var forsinkede – godt klaret af Malthe, Poul Erik og Niels-Peter.

Som ekstra kolorit var Poul Mejls stævnespeaker med resultater og informationer til de mange på stadion, og det var også med til at det denne gang gled uden problemer.

I klubhuset var der ved Lone i boden godt besøg, og der blev solgt en masse kage og kaffe. Tak til forældre der velvilligt kom med de søde sager.

Vi vil nu i trænergruppen evaluere på stævnet, og overveje at putte lidt flere øvelser ind. Vi har nu en skabelon, der overholder tiderne, men der er også fundet plads til at vi kan udvide med f.eks. flere kast eller en ekstra højdesprings-øvelse til næste år.

Her er link til resultaterne.

Lidt stemningsbilleder – flere billeder på Picasa Web