Omtale af DTU for P15

Solguden havde hørt vores bønner, da de unge trænere Mathias, Poul og Malthe drog med Louise, Laura, Line, Emilie og Sara Hansen til Aalborg.

Selvom vinden levede sit eget liv nede i skovdalen, kunne man ikke have forestillet sig et bedre stævnevejr. Dette er vigtigt til et holdstævne, hvor alles resultater tæller med i stillingen. Det resulterede da også i flotte personlige rekorder til samtlige deltagere. Line starter ud med det, DTU handler om – at tage en for holdet. Hun løber 80 m. hæk i personlig bedste, og slår to andre i løbet. Hun laver også en flot pr. med 15 cm i stangspring, og var marginaler fra højden 180.

Laura kom også hurtigt i aktion, hvor hun skulle prøve spyd til et stævne for første gang. Dette klarede hun flot med 17.56 m og tager del i pointhøsten med ny PR. Idet hun havde kastet sidste kast løb hun ned og tog 100 m med. Hun slår endda 5 andre i ny pr. på 14.77 og i flot løbestil.

Så blev det Louises tur til at kæmpe på holdets vegne, og hun tager højde med i ny PR. Hun springer også flot i længdespring, og kommer næsten forbi 3 meter.

Emilie kastede hammer på flotte 18.17, måske som et resultat af det nye træner initiativ mellem Poul og Torben med kastetræning. Hun lavede også et flot resultat i diskos på 22.68 m og kom på 6. pladsen. SaraH Hansen har trænet hårdt op til stævnet, og dette resulterede også i et flot tid tæt på PR på 300 meter på 47.71s og en 10. plads. Ikke nok med det kommer hun også tæt på sin nye pr. på 800 m og løber den i 2.35.

Dagen sluttede af med stafetløb, og som altid er der sommerfugle i maven før løbet. Line starter dog flot og afleverer depechen på en 3. plads til Sarah i et rigtig godt skifte. Dog gik skiftet mellem Sarah og Laura ikke ligeså godt, og de skifter udenfor skiftezonen. Dog fortsætter de løbet og afleverer til Emilie som nr. 2, som løber den flot i mål som nummer 4. Dog blev stafetten disket, en skam.

Trods det gode humør og den flotte kamp, ender Holstebro på en 12. plads (ud af 12), men med en gennemsnitsalder på 13 år, håber vi at det vil gå endnu bedre næste gang, hvor vi også kan stille med fuldt hold – i tre discipliner stillede Holstebro ikke op.