Resultatliste og omtale – AKH Ministævne 28. maj

Så løb årets andet ministævne af stablen. I det gode vejr stillede 13 AKH’er op, ungdom og senior. Øvelserne var trespring og diskos. Trespring var på programmet fordi det ikke tilbydes til årgange under 16. Så derfor var det en enestående mulighed at prøve den disciplin og få et resultat. Diskoskast er en sjov øvelse, der ikke tilbydes til ungdom under 12 år. Og selv om man har muligheden vælges den ofte fra, når man står med en lang liste over mulige øvelser til de større stævner.

Det blev bekræftet at trespring primært kræver koordination og dernæst springstyrke. Derfor er den en god øvelse at have som målepunkt for ens egen formåen på de fronter. Det lykkedes alle at få mindst ét godkendt forsøg, og derefter var vi klar til at gå i kasteringen til diskoskast.

Efter et prøveforsøg blev der kastet i denne meget klassiske disciplin. Her er udfordringen, udover teknikken, at man skal forlade ringen bagud, under kontrol. Det smuttede for nogen stykker.

Resultatliste er her: akh ministævne maj 2008

De point der står på listen er til atletikmærket. Ud for nogen af resultaterne står der “na” idet der ikke tildeles point. Det gælder for de yngre atleter.