Sæsonafslutning 2020

Fællestræning – Hædringer – God efterårsferie :o) 

Onsdag den 7. oktober var sidste træningsdag i sommersæsonen 2020. Selvom kalenderen siger oktober og efterår, så var det en rigtig flot træningsdag, som bød på løbetur til anlægget, hvor der løbet på skrænter og bækkespring for de meget modige 🙂
Tilbage på stadion blev dagens træning afsluttet med fælles styrketræning på plænen til upbeat udgave af “2 skridt til højre og 2 skridt til venstre” – Sjovt og god træning ??

Hædringer
Efter træning blev der traditionens tro uddelt pokaler og hædringer.
“Årets Børneatlet” gives til en atlet fra børnegruppen, som gennem sæsonen bla. har vist vedholdenhed, god kammerat, stabilitet og ikke bange for at prøve nyt og give den en skalle ved træningen.
Vinder 2020 blev Daniel Olesen

“Årets Teamplayer” er eneste hædring, hvor det er de aktive i ungdomsgruppen som bestemmer hvem som fortjener denne hædring. Der stemmes på en person som bla. er der for teamet, god til at hjælpe andre, god til at heppe og opmuntre, tager godt i mod nye i gruppen, holder humøret oppe i gruppe og er en god kammerat.
Vinder 2020 blev Krystof Fjord Nielsen

“Årets Fighter Pokal” gives til en ungdoms atlet, som er en fighter. En som ikke tager den lettet løsning eller lader modgang stå i vejen for at forsætte sin trænings indsats og gå-på-mod. Måske endda med et ekstra smil på.
Vinder 2020 blev Lærke Villadsen

“Årets Pige pokal” uddeles til en pige i ungdomsgruppen, som har både resultatmæssigt og træningsmæssig har markeret sig i det forgangne år. Personen er et forbillede for andre i klubben og er med sin træning og resultater med til at inspirere de andre klubkammerater.
Vinder 2020 blev Annika Mejls Ramsgaard

“Årets Drenge pokal” uddeles til en dreng i ungdomsgruppen, som har både resultatmæssigt og træningsmæssig har markeret sig i det forgangne år. Personen er et forbillede for andre i klubben og er med sin træning og resultater med til at inspirere de andre klubkammerater.
Vinder 2020 blev Samuel Emil Gobina Sigala

Stort tillykke til jer alle ??  

Fra Venstre: Lærke Villadsen, Annika Mejls Ramsgaard, Krystof Fjord Nielsen, Samuel Sigala og Daniel Olesen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Børneatletik gruppen 2020

Ungdomsgruppen 2020

 

 

 

 

 

 

 

I kan se flere billeder fra sæsonafslutningen her på hjemmesiden: http://www.akholstebro.dk/billeder/