Vestdanske ungdomsmesterskaber

I weekenden den 7. og 8. juni afvikles årets største stævne for ungdomsafdelingen.

På Skive stadion vil der blive afholdt vestdanske mesterskaber for ungdom, og det vil sige atleter i alderen 12 til 22 år. Området “Vestdanske” dækker forøvrigt over Jylland og Fyn. Til stævnet vil både bredde og elite være repræsenteret. Så vi opfordrer kraftigt til at alle stiller op for at få den unikke oplevelse at være til stævne sammen med de bedste unge atleter i Danmark.

Allerede på dette tidspunkt  er der nogen der har meldt sig til. Det drejer sig om Andreas Martinsen, Mikkel Brich, Jens B og Anne Sofie.

Hvis du ønsker at deltage kan du kigge på invitationen og tidsplanen i stævnekalenderen, der er på ungdoms-siden. Der er en genvej her

Som det kan ses af invitationen er stort set alle øvelser tilbudt, så her en mulighed for at at få et resultat i de øvelser, som NVJ stævnerne ikke binder an med. 3000 m forhindringsløb for de større er f.eks. en øvelser der meget sjældent ses udbudt.

Enten Niels Peter eller Benny, eller begge, vil være tilstede på dagene. Så lad os sammen få en god dag med familie og venner, der som sædvanlig er mere end velkomne til at komme og støtte klubbens udøvere.

Når vi har overblik over deltagere kan vi snakke om kørsel.

Der er tilmeldingsfrist den 23. maj så du kan give besked senest til træning på onsdag den 21. maj.

OBS: Klubben betaler startgebyr på 35 kr pr. øvelse