Veteranholdturnering (VT) igang

Mandag aften den 19. maj var Niels Peter, Hagbart og Benny på Åbenrå stadion til første runde af Veteranholdturneringen.

Det var stævnedebut for Hagbart, mens Niels Peter skulle se om han kunne komme igang igen efter en længere skadespause.

Alt i alt gik det fint med nogen godkendte forsøg fra Hagbart i 5000 m, spydkast og kuglestød. Og der er en bevidsthed om at der potentiale der ikke er opfyldt. Det var også en fin oplevelse for Hagbart at blive coachet af Anne Møller, den unge hækkeløber fra Åbenrå, der i dagens anledning gjorde det rigtigt godt som øvelsesleder.

Niels Peter havde været spændt på om knæ og vilje holdt til først 400 m og dernæst 1.500 m. Den lange sprint blev mindst lige så hård som frygtet, hvor der allerede efter 200 m blev ransaget efter en god undskyldning til at stoppe. Men eftersom knæet stadig holdt måtte han jo bare fortsætte hele vejen. Diskoskast blev gennemført selvom kast er ikke Niels Peters favoritøvelser.

Så alt i alt ofrede Hagbart og Niels Peter sig fysisk for holdet mens Benny kunne tage det mere roligt med de tekniske øvelser. Benny skulle forsøge at forbedre sig på sine primære øvelser og det gav en lille PR i 100 m, en tangering af PR på højde og et længdespring, der var lidt kortere end PR.

Samlet set scorede holdet knap 4.000 point, så det var absolut godkendt. Det er mere end 400 i snit per øvelse, så det var bedre end forventet. Der er dog langt op til Odense, der sluttede med knap 9000 point. Og indtil næste runde er AK Holstebro klart i bunden af turneringen.

Link til resultater her (når det kommer på DAF’s hjemmeside i bedre format rettes denne pegepind)

Det havde været svært at sætte et hold, så derfor var der tre discpliner der måtte droppes. Så der er klare forventninger til at næste runde i Randers den 9. juni bliver anderledes. Det skulle være muligt at stille med stort set stærkeste opstilling, og 2. mand på flere øvelser.