2. plads til Kim ved Vinderupløbet

Vi har fået følgende beretning fra Kim Lindahl, der sikrede AKH en andenplads ved Vinderupløbet:

2. pinsedag deltog jeg i Vinderupløbets korte distance på 3km.
100 meter efter start var jeg allerede sat af de to førende, som fik et forspring på 40 meter. Den ene kendte jeg af omtale, Claus Bukhave fra Skive, en af Skive AM´s talentfulde ungdomsløbere, den anden viste sig at være Finn Sejbjerg, tidligere AKH’er: (800m: 1.52min , 1500m: 3.54min – dog for en del år siden), så et godt felt for et lokalt motionsløb synes jeg.
Jeg indhentede Sejbjerg efter 1km og senere Bukhave i et område med løst sand og bakker, vel efter 1½km. Vi fulgtes lidt ad, men på sidste km begyndte han at trække fra igen, og da der kom en bakke 500m før mål, var min chance for sejr forsvundet.
Det blev til en 2. plads i tiden 10.17min, 7 sek. efter vinderen, så var alligevel ikke så langt fra – må prøve at få revance en anden gang.