Andreas forbereder spændende sæson i Barcelona

På mandag drager Andreas på træningslejr til Barcelona for finpudse hækteknikken inden den for Andreas særdeles spændende 2008-sæson skydes igang 11. maj til DT 1. runde.Træningslejren er primært arrangeret for Sara Petersen, der kæmper for at komme med til OL til sommer på 400 meter hæk. Da Sara trænes af Mikkel Larsen, der også er Holstebro træner, så har det givet mulighed for, at Andreas kunne komme med på denne træningslejr i hækkeløb.

Andreas går som sagt en rigtig spændende sæson i møde. Her er sommerens Junior-VM det altoverskyggende mål. For at kvalificerer sig til junior-VM, så skal Andreas i løbet af maj og juni løbe under 14,20 (alternativt under 14,60 på seniorhækken). Hvis det lykkes, så venter VM i polske Bygdoszcz til juli. Andreas nuværende PR er 14,54/15,11. Da Andreas ikke kan få kompetent modstand i Danmark, så har vi været nødt til at kigge ud i Europa for stævner i kvalifikationsperioden. Andreas har således fået sit navn på startlisten til et stort hækkeløbsstævne i engelske Bedford 1. juni og til et stort juniorstævne i tyske Mannheim i midten af juni. Disse stævner skal dels bruges som kvalifikationsstævner og dels bruges til at give Andreas dyrbar international erfaring.

Andreas er i øvrigt sikker på at få trygge rammer omkring sig ved et eventuelt VM, da træner Jakob kommer med til Bygdoszcz som DAF’s sprint/hæktræner.

Hjemmesiden vil naturligvis løbende i foråret berette om udviklingen i Andreas’ betræbelser på at nå Junior-VM.