Bestyrelsesmøde februar 2015

Denne søndag var bestyrelsen (Jakob, Lone, Jesper, Malthe og Benny) mødtes til et længere bestyrelsesmøde i klubhuset.

Grunden var, at der var brug for at tænke visionært og få sat handlinger bag de mange gode idéer og forslag, som dukker op hen over året.

Forældre og frivillige

Vi har et godt samarbejde med forældrene, men klubben ønsker, at forældre bliver inddraget endnu mere i de opgaver, der er i klubben, og som ikke er direkte relateret til den sportslige udvikling. Lone og Malthe påtog sig at få stablet et lille udvalg/råd på benene, der vil tage sig af kontakten til de frivillige.

100 års jubilæum

I 2020 skal klubben fejres, da den da bliver 100 år, og allerede nu, 5 år før, kan de første tanker begynde at få luft under vingerne. Skal der være en årbog, hvordan og hvor skal fødselsdagen fejres, hvilke arrangementer skal der være i jubilæumsåret?

Sportschef

Klubben har efterhånden nået det punkt, hvor der er brug for en overordnet koordinerende indsats på det sportslige områder. Der er 11 trænere, der har deres daglige gang i klubben, der er mindst 5 forskellige træningsgrupper, baseret på enten alder eller disciplin, og vi har efterhånden fået stablet en del arrangementer på benene, der gerne skulle gennemføres med succes år efter år: sæsonafslutninger, mini-stævner, klubdag, træningslejre og atletikskole.

Så der har været et behov for at formalisere og koncentrere indsatsen på det sportslige område, så der kan være en entydig rolle med ansvar for koordinering og for dialog med vores mange samarbejdspartnere. Denne rolle blev navngivet “Sportschef”, og Benny blev udpeget som den første i den position.

Generalforsamlingen 2015

Disse beslutninger, konklusioner og tanker bliver lagt åbent frem på generalforsamlingen, der afholdes i marts. Den besluttede dato bliver meldt ud sammen med det endelige program snart, men det kan afsløres, at det bliver kombineret med en afslutning på vinter-sæsonen for ungdom og senior, med en gennemgang af hvad der ligger i sommersæsonen samt uddeling af pokaler.

Bestyrelsen håber på en åben debat og på mange gode forslag til hvordan vi fortsat holder gang i den gode udvikling klubben er inde i.