Danmarks hurtigste mand fra AKH

Martin vandt 100 meter ved Store-DM!

I tiden 10,78 vandt Martin 100 meteren i lørdags. Det var kun 0,01 sekund foran 2’eren og 0,04 foran 3’eren. Så Martin havde for alvor de små marginaler på sin side. Danmarks hurtigste mand er dermed fra AKH. Der kan ikke længere være tvivl om at Martin er Danmarks hurtigste mand 2008 i og med at han er forsvarende mester på både 60 og 100 meter. Guldmedaljen er den første DIF-medalje i klubben siden Torben og Peter vandt henholdsvis hammer og forhindring i 1989. Det er desuden den første jyde til at vinde 100 meter i 21 år! Så meget imponerende af Martin!

Mathias lavede også fine resultater. Pga. Andreas’ skade var MAthias ene om at repræsentere klubben i hæk. Det gjorde han tilgengæld godt. Lørdag aften kvalificerede Mathias sig til finalen på 400m hæk i 4. bedste tid. Mathias vågnede dog søndag efter eget udsagn med gode ben til kort hæk. Så han valgte at satste alt på kort hæk. Det blev derfor til afbud på 400m hæk, da den lå umiddelbart inden 110m hæk. MAthias er alligevel ikke i lang sprint form til at sætte 400 m pr. Og det kunne placeringsmæssigt max blive til en 4. plads. Kræfterne skulle derfor bruges på 110 m hæk. Efter lidt slåskamp med sidemanden løb Mathias en fin hækkeløbsfinale. Der var dog sket en tyvstart, hvorefter recall-pistolen gik istykker. Så løberne havde løbet et helt løb, der skulle have været ugyldigt. Der blev derfor omstart et par minutter senere. Mathias om muligt dog endnu mere tændt på at løbe hurtigt nu efter hans lille slåskamp med sidemanden. Da løbet endelig blev gyldigt løb Mathias sit bedste løb rent teknisk nogensinde. Det blev da også til kæmpe PR 16,05 og en meget flot 5. plads kun 0,16 sek fra bronze. Desværre var der lidt for meget medvind, så det tæller ikke som PR. Men nu ved Mathias, at han kan løbe stærkt.

Jakob var i ilden lørdag morgen i mændenes længdespringskvalifikation. Det kom aldrig til at fungere. Men det blev trods alt alligevel til en samlet 11. plads med 6,05.