De danske indendørs mesterskaber banker på

Nu nærmer vi os afslutningen på vintersæsonen og dermed også tiden for de danske mesterskaber. De næste 4 weekender afholdes der lige så mange danske mesterskaber, alle med deltagere fra AK Holstebro.

DM Senior

Denne weekend er der DM Senior i Skive, og her har vi Mathias Dahl Kjær med. Han stiller op i længde lørdag den 21. februar kl. 16:05 mod bl.a. Morten Jensen og Benjamin Gabrielsen.

DM Veteran

Weekenden efter, søndag den 1. marts, er der DM Veteran i Hvidovre. En bilfuld veteraner tager turen til Sjælland og her er der lidt flere i aktion.

Niels-Peter stiller op i tre-spring, 50 m hæk og højde.

Jesper stiller op på 50 meter, og får derved DM debut.

Anders Juul stiller op i højde, tre-spring, længde, 50 m, kugle og 3-kamp.

Benny stiller op i stang, længde, 50 m og i 3-kamp.

DM Ungdom

Så er vi kommet til weekenden den 7. og 8. marts hvor der er DM Ungdom i Skive.

Lørdag morgen stiller Emilie op i kugle (P15), hvis hendes hånd ellers tillader det. Men nu melder vi hende til, så får vi at se.

Magnus (D19) og Peter (D15) stiller op i 800 m sent lørdag efter Sarah W. (P17) har løbet sin 200 meter.

Søndag skal Sarah W. løbe 60 m indledende og sandsynligvis senere løbe finale og samtidigt springe længdespring. I begge discpliner er Sarah medalje-favorit.

Samtidigt lige ved siden af stiller Line (P15) op i stangspring. Så der er DM debut til både Line og Peter den weekend.

DM Mangekamp

Så er vi kommet til det sidste danske mesterskab, nemlig mangekamp, der afholdes weekenden den 14. og 15. marts i Aalborgs Gigantium.

I seniorernes 7-kamp der afvikles lørdag og søndag (60, længde, kugle, højde/60 hæk, stang, 1.000m) har vi for første gang 3 deltagere med: Mathias, Malthe og Benny.

I D19 stiller Magnus op.

Søndag får de selskab af Anders og Niels-Peter, der stiller op i veteranernes 5-kamp (60hæk, længde, kugle, højde, 1.000m)

Sæsonafslutning den 28. marts

Som det sidste punkt for vinter sæsonen, og før der er påske ferie, afholder vi afslutning for alle i klubhuset fra 13-15. Det vil være en kombi af sæsonafslutning med pokaler og snak om året, der kommer, og klubbens årlige generalforsamling. Der kommer et mere detaljeret program fra Jakob snarest.