DM Ungdom 2010 i Glostrup

Så er det vist på tide at få en omtale på hjemmesiden fra dette fantastiske arrangement. Den endte med 2 bronze og to 4. pladser med bare 4 atleter. Det må siges at være optimalt. Solen skinnede fra en blå himmel begge dage og der var for det meste en svag vind. Helt optimale forhold.

I sidste øjeblik erkendte Ballerup, at deres stadion ikke kunne nå at blive færdigt til DM Ungdom efter en omgribende renovering, så det hele (pånær forhindringsløb) blev flyttet til Glostrup stadion. Det gav lidt udfordringer med at flytte alle aktive og ledere fra skolen tæt på Ballerup stadion til Glostrup og tilbage igen. Busserne kunne ikke altid rumme alle så det gav enkelte hovedbrud.

Vestjysk Bank sponsorerede T-shirts til holdet og vi nåede, som de eneste, at have mesterskabs T-shirts med det rigtige stadion trykt på.

Ida stillede lørdag op i trespring som ikke blev optimalt idet hun døjer med ondt i springbenet, og der kræver øvelsen, at man er helt fit, for at det bliver godt. Hun kom tæt på PR, men det blev ikke så godt som hun havde håbet på, og nok som vi havde frygtet.

Derimod gav stangspring søndag en helt anden oplevelse. Der var 8 andre piger i hendes klasse til at starte med, men de dryssede af undervejs, ved 2.40 faldt 2 fra og ved 2.50 faldt yderligere tre fra. Ida’s erfaring i øvelsen begrænser sig til at ministævne hjemme på stadion hvor hun sprang 2.20. Så dette var hendes første stævne med andre ligesindede og her blev Ida bedre og bedre gennem konkurrencen. Der skulle hele tiden holdes længere oppe på stangen og flyttes tilløb bagud så det kunne passe til de nye højder. Og ved 2.60 hev Ida et drømme spring frem, der var klart over. Springet rakte til DM bronze, den første DM medalje i kvinderækken i mere end 20 år. Bagefter var der stor ros fra en stangspringstræner for hendes mod og teknik.

Som altid trak konkurrencen mange tilskuere, og det selvom den som sædvanligt trak i langdrag med 1 time til opvarmning og 2 timers konkurrence, før Ida var færdig.

Link til billede af medaljeoverrækkelsen

Mads skulle forsøge at leve op til hans 2.10 på 800 m og hans andre attentater på øvelsen i løbet af august. Taktikken var at han skulle løbe et hurtigt 300 m løb om lørdagen som en slags opvarmning til søndagens 800 m. Hans tid på 41.51 kvalificere ham til en 6. plads på senior ranglisten. det lovede godt for søndagen. Mads ville ikke fanges nede bag ved og skulle være med til at ligge hårdt ud i det stærke felt. Han fik en første omgang på 64 sekunder idet han fejlvurderede tempoet og tiden, men lagde så en slutspurt ind da der mangler 150 m. Mads overspurter en Sparta mand og ender på en 3. plads i A-heatet og samlet på en 4. plads i ny PR med 1 sekund. Utroligt godt gået. Mads vil på søndag til DT finalen endda forsøge at komme endnu længere ned.Mads før starten på 300 m, med den unikke T-shirt

Yacoub fik den tvivlsomme fornøjelse at blive fragtet til Greve Stadion til forhindringsløb, og måtte derfor vinke farvel til en sikker medalje i trespring da det nu ikke kunne hænge samme tidsmæssigt. Det blev til en sidste- og tredjeplads og dermed stævnets anden bronze til AKH.

Mathias skulle løbe op til sit bedste for at gøre sig gældende i D19 100 m feltet. Det gjorde han så og fik PR med en tiendedel i 11.86. Søndag skulle Mathias springe længde og han var virklelig tændt og havde også nogen gode spring. Også her fik han PR, hans bedste spring er nu 5.91 i for megen vind, 5.81 i godkendt vind. 6 meter ligger indenfor rækkevidde.

Her ligger Mathias og Yacoub og leger turister i den flotte septembersol

Resultater

Som sædvane tog Gudman en masse billeder der kan ses her: http://picasaweb.google.com/gudmandsphotos

Mads1 Mads2

Ida1 Ida2