DMU 16-22årige 2020 i Aalborg

Skrevet af Lone Kjær Hein

3x PR og Dansk mesterskab med kæmpe personlig rekord til Annika i hammer………

Line klar i silende regnvejr over Aalborg stadion

Ved DM i atletik for unge i Ålborg i weekenden havde Athletikklubben  Holstebro 3 udtagne deltagere. Mesterskabet blev afholdt helt uden tilskuere, og kun trænerne måtte være med pga corona restriktioner.

På 1. dagen løb Line Kold 100 m hæk i silende regn og blæst. Alligevel lykkedes det Line at sætte personlig rekord med tiden 17,28 sek. Line stillede op i gruppen piger 19 år.

Annika og Samuel efter præmie overrækkelsen

På 2. dagen skulle Samuel Gobina Sigala løbe 800 m i gruppen drenge 17 år. Han løb i et stærkt felt med 8 udtagne drenge, og det blev et hårdt løb, hvor Samuel kom i mål på 1,58,41 min – personlig rekord, og det indbragte ham bronzemedaljen. Samuel havde håbet på en bedre tid, men den kommer forhåbentlig i næste løb

 

 

Den store positive overraskelse stod Annika Mejls Ramsgaard for i hammerkast piger 17 år.  Hun var seedet som nr. 4 af 6 deltagere. Efter lidt usikker opvarmning, lagde Annika ud med personlig rekord med næsten 5 m, da hun kastede hammeren ud på 49,38 m. Det lagde pres på de andre  deltagere i konkurrencen, og ingen formåede at slå det udlæg, hvorefter Annika kunne kåres til Dansk mester. Annika trænes jo af Torben Hansen, der selv er tidligere dansk mester i hammerkast.  Med søndagens personlige rekord er Annika den længst kastende pige i klubbens historie og målet er nu at komme over 50 m grænsen.

Torben Hansen, Annika Mejls Ramsgaard, Samuel Sigala og Niels Peter Nielsen

Se flere billeder og videoklip fra mesterskabet her på siden under “Billeder” Link: http://www.akholstebro.dk/billeder/