Fantomtid til Mikkel i Sverige

Mikkel deltog søndag på et udvalgt vestdansk hold ved Skånska Ungdomsspelen. Her leverede Mikkel intet mindre end et fantomresultat!

Mikkel startede en god søndag med at vinde sølv på 100 meter i en lille PR 11,94. Det var dog langtfra Mikkels største præstation. Den opnåede han på den dobbelte distance et par timer senere.

På 200 meter har Mikkel aldrig tidligere været under 24 sek i godkendt vind. Det var derfor sæsonens store mål og drøm. Det lykkedes til fulde for Mikkel. Han løb fremragende 23,62, hvilket var nok til klar sejr. Det var kæmpe PR og derudover banerekord, hvorfor Mikkel blev præmieret med en t-shirt fra arrangørerne. De 23,62 er en forbedring af Andreas’ 15 årsklubrekord med 0,18 sekund. Mikkel må derfor siges at være i stjerneform inden DMU.

Torsdag aften venter endnu en stor opgave for Mikkel. Han er blevet inviteret til at deltage ved Århus Games, hvor han skal løbe i en udvalgt 14-15 års 100 meter, der finder sted umiddelbart inden mændenes 100 meter. Det bliver spændende at følge….