Forrygende DM-Senior

I weekenden blev de danske seniormesterskaber i indendørs atletik som bekendt afviklet i Skive. Med AKH-briller var mesterskabet en stor succes trods kun 3 deltagere.

Størst forventninger havde vi til VM-deltageren Martin på 60 meter. Og lad det være sagt med det samme, Martin endte med at blive mesterskabets helt store stjerne. Først og fremmest fordi han fyrede et fantomløb af i finalen med imponerende 6,71. Tiden i sig selv er imponerende (Martins 3. hurtigste løb nogensinde), men også imponerende i betragtning af, at banen i Skive betragtes langsom. Og så var der i finalen også to tyvstarter, der alt andet lige også kan gå ud over resultaterne. Så rigtig flot generalprøve for Martin!

Martin var også mesterskabets stjerne i forhold til omtale. Den kommende VM deltager tog naturlugvis det meste af opmærksomheden fra medierne. Da Martin kom i mål på finalen blev han således nærmest overfaldet af TV2, TV/Midt-Vest og Dagbladet. Martin var desuden i studiet hos TV/Midt-Vest om aftenen.

Man kan se et uddrag af Dagbladets artikel her. Og man kan se TV/Midt-Vest’s udsendelse her.

Mathias havde også en rigtig god weekend. Mathias er i rigtig god form i øjeblikket, så han havde da også sat næsen op efter et par personlige rekorder. I hæk blev det til rigtig flotte 8,70, hvilket gav en 4. plads. Det er ny PR og placerer Mathias på en 2. plads på klubranglisten. Mathias fik i øvrigt hæk-guld hos de 22-årige drenge. PR og 2. plads på klubranglisten opnåede Mathias også i kuglestød, hvor det blev til en kæmpe forbedring på hele 12,63. Mathias er her kun få centimeter fra klubrekorden. På 60 meter blev det til nyt årsbedste.

Klubbens sidste deltager Christian deltog også i kuglestød. Christian er gået rigtig meget frem i vægtokalet denne vinter. Dette kunne tydeligt ses i kuglestødsresultatet, hvor det blev til stor PR 10,61.