Gamle klubrekorder faldt i Skive

Af Jesper Olesen

Featured image

Amanda og Sarah fjerne to tudsegamle klubrekorder ved indestævne i skive hvor tretten atleter i alderen 10 til 47 stillede op. Sarah løb sin første hæk i to og slog den 44 år gamle klubrekord. Amanda fjernede en 40 år gammel længdespringsrekord på trods af at vi ikke har trænet længde hele vinteren.

Featured image

Amanda og Katrine

Featured image

Sarah

I løbet af dagen gik det både højt op og langt ned i Skive. Kia udgik på sin 60m hæk debut efter at være blev lidt skræmt af nabo-løberen der ramte et par hække lidt kraftigt, Amanda fik sig en forskrækkelse over at ramme to hække undervejs i sit rekordløb, Annika fik en rygskade under opvarmning, Sarah skulle man ikke tale til under længdespring hvor hun ikke kunne få indløbet til at passe, og Sebastian faldt undervejs i 1.500m efter en infight med en anden løber. Så der skulle trøstes og episoder skulle tales igennem med både trænere og kammerater. Sådan kan atletik også være.

Featured image

Samuel

Heldigvis gik det mest op. Lidt overraskende måske taget i betragtning at det er sæsonens første stævne.

Featured image

Benny

I de 21 starter blev der løseligt optalt, slået 14 ny personlige rekorder og lavet ikke mindre en 10 nye klubrekorder. Det er næsten en rekord i sig selv:

  • Emilie, hammer.
  • Benny, stangspring inde – er nu også med på seniorlisten.
  • Amanda, længdespring, 200m (skar næsten 2 sek. af den gamle rekord) og 60m hæk.
  • Samuel, 200m og 60m hæk, selv om det er første gang han løber på en ny højde.
  • David, 200m, hvor han skærer over 6 sekunder af den gamle rekord!!
  • Sarah, længde inde og 60m hæk.

Featured image

Mathias

Featured image

Emilie og Katrine

Hvis gejst og træningsiver holder resten af året tegner det til at blive en fantastisk sæson – det er nogle fantastiske årgange vi har for tiden J.

Featured image

Annika og Line

Resultater kommer her