Herning Games – nu med billeder

Sarah og Magnus stillede op i dette stævne med flere hundrede deltagere fra hele Jylland og Fyn. Ærgerligt at vi ikke var flere med fra AKH for det var et superfint stævne med varme, høj solskin og helt styr på tidsplan og organisation. Tilmed blev der i flere dicipliner konkurreret på højt niveau; her kan nævnes at der blev sprunget 215 cm i højdespring og sat 2 verdensrekorder i handicap atletik.

Sarah stillede op i længdespring hvor hun sprang 4,40 m hvilket rakte til en bronzemedaljer. Flot ud af et felt på 16 deltager. I 80 m løb hun 11,48 hvilket er tæt på pr. Dette rakte også til en bronze mens det gik knap så godt på 200 m hvor hun løb på 29,76.

Magnus løb først 100 m. hæk hvor han kom ind på en 3. plads i tiden 16.43 hvilket var en stor forbedring af hans PR.   Det må siges at være belønningen for  en ihærdig hæk-træning den senere tid. 800 m. tiden var på 2. 15.27 hvilket rakte til en sølvmedalje og i 200 m. sluttede Magnus af med endnu en PR i den flotte tid 25.19 hvilket gav en guldmedalje.

Link til resultatlisten

Magnus og Sarah med den imponerende medaljehøst.