Historisk sejr til dysten og 3. plads til Århus Games

Som overskriften antyder, så var torsdag den 4. september en rigtig flot dag for AKH.

For 54. år i træk havde JDR inviteret byens idrætsklubber til dyst på kasernen. AKH blev udfordret på 100 m, i håndgranatkast og 1000 meter stafet.

På 100 meter fik Mathias og jeg (Jakob) ikke megen modstand. Mathias vandt i flotte 11,8 med mig lige efter på 12,0. Fine tider i betragtning af asfalt, flade sko og modvind. I håndgranat plejer klubben at tabe. Det er jo ikke en atletikøvelse, så her har JDR en kæmpe fordel. Men Rene, Christian og Paul ville i år det anerledes. De scorede alle på imponerende vis over 100 point (Paul 124, Chr. 113 og Rene 103). Dermed vandt AKH øvelsen for første gang i en 20-30 år.

Stafetten er en konkurrence helt for sig selv. Her løbes om en traditionsrig og ærefuld pokal. Holdet bestod i år af Benny, Jeppe, jeg og Mathias i givne rækkefølge. Alle 4 løb en flot tur, hvorved AKH vandt med omkring 10 sek i fine 2,12.

Dermed vandt klubben samtlige atletikøvelser ved dysten for førte gang nogensinde (så vidt vi husker).

Det skal desuden nævnes, at byen vandt samlet for første gang siden 2005.

 

 Sejrsceremoni..

Århus Games:

Mikkel kunne desværre ikke være med til dysten, da han var blevet inviteret til Århus Games på 100m i et 14-15 års heat. Her fortsatte Mikkel sin gode stime fra weekenden. I tiden 11,94 tangerede han PR i stærk modvind og silende regn. Det lover godt til DMU. Mikkel blev nr. 3 i løbet.

 Her ses Mikkel efter sin flotte tid i Sverige i søndags. Som en anden Usain Bolt blev han fotograferet med tiden, da der var tale om stadionrekord. Tiden blev senere korrigeret ned til 23,61. Mikkel er med sine flotte resultater på det seneste pludselig medaljefavorit til DMU