Idrætsfest, trænerpris og nyt vægtrum = God weekend (opdateret)

Den forrige weekend var en rigtig spændende AKH-weekend, der bød på lidt af hvert. Benny blev fredag kåret til Årets Træner i Holstebro, 10 personer fra AKH blev hædret ved årets idrætsfest og lørdag fik klubben et nyt vægttræningslokale.

Fredag aften var der Årets Idrætsfest 2011. Her skulle Holstebros sport i 2011 fejres. AKH havde 10 personer, der skulle hædres for deres præstationer i 2011. De 10 danske mestre, danske rekordholdere eller landsholdsdeltagere var: Mikkel, Andreas, Martin, Benny, Anders, Heine, Jesper, Poul Erik, Rene og Niels-Peter. De hædrede kan ses på nedenstående billede.

Andreas og Martin kunne dog ikke være med til festen, da de er i Sydafrika på træningslejr.

Man kan se listen over indstillinger her

Link til flere billeder

Ved Årets Idrætsfest bliver der også uddelt en række priser. Benny fik tildelt prisen som Årets Træner 2011. Det er fuldt fortjent, at Benny modtager denne pris. Nedenfor ses en stolt Benny modtage prisen samt en check på 5.000 kr.

Lørdag var der arbejdsweekend i klubben. Jesper har været tovholder på, at vi skulle istandsætte vores vægtrum, samt overtage et nyt rum ved siden af, så vi får mere plads. Jesper har sammen med en flok øvrige AKH’er malet osv. før jul. Der er samtidig blevet lagt nyt gulv. Lørdag var det så tid til at få indrettet rummet. Efter nogle timer med hårdt flyttearbejde er rummet nu klar til at tage i brug. Forhåbentlig til glæde for klubbens medlemmer.

Der opfordres til at tage ud og se det nye rum. Og nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at træne hårdt…