Lille-DM dag 2 – 2 medaljer til Mathias

I sin første 10 kamp nogensinde vandt Mathias seniorbronze og ungseniorssølv med 5152.

Mathias vågnede desværre med tunge ben. 5 øvelser på 1 dag kan tilsyneladende mærkes hos Mathias, der ikke er en særlig erfaren mangekæmper. Mathias løb 16,97. Det var dog ca. et sekund foran konkurrenterne til sølvmedaljen. Så der blev hentet vigtige point i denne første øvelse.

2. Øvelse var diskus. Her blev det til et kast lige omkring 27 meter. Det er udemærket, dog lidt fra de 30 meter, som han har kastet til træning.

Hernæst var det tid til stang. Her sprang Mathias 2,60. Så det er ikke favoritøvelsen. HAn fik dog taget point fra sin ene konkurrent, da Mark Ahlehus fik tre nedrivninger på begyndelseshøjden. Den anden konkurrent fra Amager har dog en pr 1 meter over MAthias. Så her vil han miste. Konkurrencen er dog ikke slut endnu.

I spyd kastede Mathias godt 42 meter. Desværre havde han et forsøg over 50 meter, der var overtrådt med 1 enkelt centimeter. Det havde ellers givet nogle gode point.

På sidste øvelser, der er 1500 meter, skulle Mathias slå fyren fra Amager med ca. 20 sek for at vinde senior-sølv. Desværre blev han “kun” slået med ca. 15 sek. Så Mathias endte altså på en samlet 3. plads i seniorkonkurrencen. Det er Mathias’ første individuelle seniormedalje udendørs. Det blev desuden til en sølvmedalje i Mathias’ reelle aldersgruppe – ungseniorklassen.