Martin Krabbe vil løbe stærkt i 2008

I weekenden kunne man læse om Andreas Martinsens udendørssæson 2008. Nu er det blevet tid til en omtale af klubbens største seniornavn Martin Krabbe. Martin går efter at løbe rigtig stærkt i sin i 2008. Der er ikke nogen internationale mesterskaber at gå efter for Martin i 2008. Men hvis man derved tror, at Martin får en kedelig sæson, tager man grueligt fejl!

I foråret vil Martin naturligvis igen i år være en vigtig brik på DT-holdet, hvor han år efter år har været AKH’s pointsluger nr. 1. Derudover er det store mål, at blive en del af det danske seniorlandshold, der skal til EuropaCup i Tallinn. Ved udtagelsesstævnerne i den første uge af juni vil Martin kæmpe for at komme i betragtning til 100m og 4x100m.

Martin satte sidste år en flot personlig rekord på 100m – 10,67. Den vil han i år forsøge at forbedre. Derfor vil Martin drage til stævner af høj kvalitet rundt omkring i Europa. Det er allerede nu sikkert, at Martin kommer til at løbe 100 meter ved et stort stævne i Barcelona den 25. maj. Derudover har han og træner Mikkel forskellige stævner i enten Sverige, England og Belgien i kikkerten til juli. Så sikkert er det ihvertfald, at Martin går en spændende første del af udendørssæsonen i møde. Hjemmesiden vil løbende berette om Martins resultater ved diverse stævner. Til sommer vil der desuden komme en foromtale af Martins vigtige stævner i anden del af udendørssæsonen (august & september), hvor Store-DM til august bliver højdepunktet.