Martin leverede et af klubhistoriens bedste seniorresultater

Martin er som den første AKH-atlet nogensinde klar til et internationalt seniormesterskab.

Lørdag blev årets sidste atletikstævne i afholdt i Århus. Martin benyttede lejligheden til at sæsondebutere. Og hvilken sæsondebut… Martin valgte simpelthen at tangere sin personlige rekord på 60 meter sprint – 6,83. Med tiden kvalificerede Martin sig til EM i indendørs atletik på 60 meter. Et mesterskab der finder sted i Torino til marts. Dermed er Martin, som den første AKH-atlet nogensinde, klar til at deltage ved et internationalt seniormesterskab. Stort tillykke til Martin!

En time senere prøvede Martin kræfter med den korteste af alle atletidistancer – 50 meter sprint. Det gjorde han så godt, at han satte ny dansk seniorrekord med flotte 5,86. Den gamle rekord lød 5,92. En forbedring på 0,06 sekund på en så kort distance er meget imponerende. Martin er således den hurtigste dansker nogensinde på 50 meter sprint.

En kvalifikation til EM og en dansk seniorrekord er vel meget godt gået med tung træning i benene. Hvad kan det ikke blive til, når Martin kommer hjem fra træningslejr i midten af januar. En træningslejr der om to dage går til Jamaica, hvor Andreas Martin skal træne sammen med Usain Bolt. Det kan kun gå hen og blive inspirerende.

Til sidst skal det nævnes, at Mikkel B. satte PR på 50 meter 6,53. Det er samtidig en 2. plads på klubranglisten for 15 årige drenge (0,06 sekund efter Andreas). Det er samtidig en 4. plads på klubbens seniorrangliste. På 60 meter var Mikkel 0,02 sekund fra PR, da han to gange løb 7,66.

Alt i alt en forrygende dag for AK-Holstebro

Martins træner Mikkel har også skrevet om Martins præstation – klik her

Resultatlister fra stævnet kan ses her