Ministævne i Skive

Tirsdag aften var en lille gruppe fra AKH taget til Skive for at prøve nogen af de øvelser af, som der er fokuseret på, for at se om hvor meget det har rykket ved resultaterne.

Sarah har været til flere atletikskoler i sommerferien og efter ikke at have gjort nævneværdige fremskridt i løbet af foråret, kom hun meget stærkt igen, idet hun fik PR i de tre øvelser hun stillede op i.

Hun sprang 4,09 i længde (PR med 29 cm), løb 30.74 på 200 m (PR med 4 sekunder ift. for 2 år siden) og 7,21 i kugle (PR med 41 cm). Tiden på 200 meter giver hende en andenplads for årgangsranglisten for piger.

Ida blev forfremmet til coach for Sarah i længde idet en lille skade i hendes knæ ikke gjorde det muligt at springe stangspring. Ida skal nu koncentrere sig om at blive klar til DM i den kommende weekend.

Niels-Peter har løbet en del korte og lange hæk intervaller på stadion, og stillede derfor op i 400 m hæk. Niels-Peter havde 8 gode hæk passager, men et hårdt udlæg kostede til sidst og den tiende hæk kostede dyrt. Det blev til en tid tæt på årsbedste, og Niels-Peter er meget klogere på hvordan han kan disponere til veteran DM om 1½ uge.

Benny missede DM Mangekamp sidste weekend pga. skade i baglåret, men ville have noget ud af de mange træningtider og stillede op i tre kasteøvelser: spyd, diskos og kugle.

Det blev til PR med 1½ meter i spyd og PR med ½ meter diskos og det var han godt tilfreds med.

Spydkast øvelsen havde iøvrigt et tårnhøjt niveau med adskillige DM medaljevindere til start inden for ungdom, senior og veteran. Lars Møller fra Aarhus 1900 vandt øvelsen med kast på knap 70 meter.

Jørgen Hougaard fik stævne den første start til et stævne i mange år på 2.000 meter, men var ikke tilfreds med hvordan det gik og stod af ca. halvvejs. Det var rart at se Jørgen til et stævne igen og håber han har fået mod på mere.