NVJ tilbage i Holstebro

Efter mange års fravær var der onsdag den 26. juni igen NVJ stævne på Holstebro Stadion.

Der var tilmeldt 65 deltagere fra 5 lokale klubber, og 2 fra Berlin.De to kastere fra OSC Berlin var på ferie i Danmark og var faldet over, at der var stævne i området.

Det største antal deltagere kom fra arrangøren selv, nemlig 21 fra AK Holstebro. Det gav 174 starter, som bortset fra lidt ventetid forløb flydende og gnidningsløst.

For mange i klubben var det første gang det blev afviklet, så derfor skal der nu evalueres færdigt på planen og øvelserne så vi er endnu bedre rustede og forberedte næste år.

Mange tak til de mange forældre, der uopfordret tilbød at hjælpe. Det er af enorm betydning at forældre bakker op om de opgaver, der skal løses. Vi vil stable et mere formelt forum på benene, så man som forældre nemmere kan danne sig et overblik og melde sig som ressource.

Vi vil opfordre alle forældre, atleter og andre interesserede til at følge klubbens side på facebook. Der kommer der mere af den uformelle kommunikation, og det er her man nemmest kan give sit besyv med, om godt og skidt.

Lige før højdespring for 8-9 årige går i gang.

Rart med folk på tribunen til atletik


De stabile tidtagere i aktion under 100 m

Link til resultater