Ny ungdomstræner duo klar

Vagtskifte hos ungdomstræner

Klubbens ungdomstræner om mandagen, Magnus Grue Johansen, er kommet ind på sit ønske studiet i Aarhus, hvilket naturligvis gør det noget vanskeligt at forsætte med at være fast ungdomstræner. Jeg vil gerne her på vegne af klubben sige Magnus tak for indsatsen det sidste år, hvor du uanset vejr og vind har stået klar til at træner klubbens ungodmmer mandage på stadion yes

Ny træner duo klar på mandag
Allerede fra på mandag står der ikke bare en, men to trænere klar til at overtage mandagstræningen 🙂 

Line Kold:

Line Kold ny ungdomstræner


Line er 18 år og aktiv atlet i klubben. Line træner selv mange gange ugentligt fordi hun simpelhen bare er vild med atletik. Alligvevel har hun valgt at bruge sin “fridag” på at være en del af trænerteamet i klubben.

 

 

 

 

 

 


Torben Hansen:

Torben S. Hansen ny ungdomstræner


Torben er 52 år og har været en del af klubben i mere end 30år. Torben har stor erfaring som træner, hvor særligt de tekniske øvelser har hans interesse. Tidligere har Torben været aktiv atlet på top niveu i Danmark. En af de største bedrifter er et dansk senior mesterskab i hammerkast.

 

 

 

 

 

 

Tag godt imod klubbens 2 nye ungdomstrænere, som står klar mandage på stadion
med opstart på mandag den 19. august kl. 17.00-18.30.

Mød op og tag gerne en ven/veninde med til træningen – gratis prøvetræning i 2 uger.

PS: Onsdagstræningen er uændret, hvor det forsat er Annitta, Samuel og Emilie som står klar til at træne jer onsdage kl. 17.00-18.30
Ligeledes uændret med klubbens specialtrænere Benny Machon og Olu Robbin-Coker, så alt i alt et super godt samlet trænerteam ??

Hilsen Poul Mejls Jensen
Formand Athletikklubben Holstebro