Nyt dansk årsbedste til Krabbe

Martin fortsætter sin turne rundt i Europa. Lørdag stod den på stævne i Malmø og i går var turen gået til Østrigs hovedstad Wien til det store stævne Indoor-Classic-Vienna.

Lad os starte med Pallas Spelen i Malmø i lørdags. Her vandt Martin overbevisende det nordiske felt i nyt dansk årsbedste 6,75. Det er Martins næsthurtigste tid nogensinde. Dermed er Martin pt hurtigste skandinav og ligger på en øjeblikkelig 15. plads på europaranglisten. Martins sejr i Malmø kan ses på video ved at trykke her.

Tirsdag gik turen så til det internationale stævne i Wien. Martin vandt sit indledende heat i sin hurtigste indledende tid nogensinde 6,77. I finalen blev tiden lidt langsommere 6,79. Martin har dog for alvor rykket sit bundniveau og er efterhånden stabil under 6,80. I finalen blev Martin nr. 5 efter atleter fra Liberia, Nigeria, England og Østrig.

Torsdag tager Martin videre til Østrigske Linz til Gugle Indoor, hvor niveauet er endnu højere. Martin er med sin PR 6,70 “kun” seedet 7’er ved stævnet. Bliver det i Linz Martin løber 6,69???