Nyt fra eliten

Klubbens bedste aktive træner i øjeblikket benhårdt, så de forhåbentlig kan lave flotte resultater i Holstebro-trøjen i 2012. Læs nyt om, hvordan det går de forskellige nedenfor:

Felttest: I torsdags samlede Dansk Atletik Forbund de bedste atletikudøvere fra hele landet til fysiske test – den såkaldte felttest eller som det populært kaldes: Teltfest :-).

Ida, Martin og Andreas deltog fra Holstebro. Alle 3 viste rigtig lovende takter. Ida satte PR i de fleste testøvelser, mens Martin og Andreas satte PR i vægtlokalet. Martin løb i øvrigt hurtigere på sprinttestene end han nogensinde før har gjort i december. Så det tegner rigtig lovende for de 3 dygtige atleter.

Læs desuden DAF’s sportschef Lars Nielsen beretning om felttestene ved at klikke her.

Andreas i England: For 14 dage siden fik Andreas en hel unik sportslig oplevelse. Han var i England sammen med træner Mikke, hvor han havde fået lov at træne med trænerlegenden Malcolm Arnold. Malcolm, der har været træner i 40 år, har trænet 2 verdensrekordholdere, 4 OL guld, 6 VM guld og 40 medaljer ved EM, OL og VM. Han har blandt andet trænet Colin Jackson. Andreas fik ekstremt meget ud af ugen i England. Det gav samtidig en masse øget motivation til resten af vintertræningen.

Læs mere om Andreas’ ophold i England ved at klikke her og her og her.

Sidste-Chancen: Den 27. december finder årets sidste atletikstævne sted – det traditionsrige Sidste-Chancen i Aarhus. Både Ida, Martin og Andreas sæsondebuterer ved dette stævne, ligesom en række af vore ungdommer regner med at deltage. Martin satser igen i år på at få en god indendørssæson på sin favoritdisciplin 60 meter. Martin har haft knæproblemer i hele udendørssæsonen. Og nu har man fundet ud af, at det kræver en operation i knæet. Martin regner dog med at gøre inde-sæsonen færdig inden han vil opereres. Og torsdagens felttest giver som sagt løfter om en flot sæson. Skal Martin fx vinde sit 8. danske mesterskab på stribe på 60 meter?