Omtale af DMU inde, 2017

I nyere tid har der ikke være så mange AKH deltagere til DMU, Inde.

Dette år var der 9 detagere og de hjemtog 4 DM medaljer: to sølv og to bronze. Så både antallet af deltagere og medalje-høsten var på et højt niveau.

Billeder fra stævnet: https://goo.gl/photos/Kgo16vMpFXqvVeQM6

Link til resultater: http://d.mars-net.dk/Liveboard/Team?meetId=0c261bab-be50-4f43-acd5-2715678a1609&teamId=abff11c1-9a5b-4115-a829-f49657a5476b&dayNo=0&sortBy=0

Det blev til en del klubrekorder og det er stadig lidt chokerende når man tænker på, at denne klub snart er 100 år. Her en kort gennemgang og nedslag blandt de 15 starter:

Rebekah kom ud af det blå og holdt hovedet koldt i en ellers højspændt højdesprings konkurrence og fik en fortjent sølv medaljer. Alberte fik ligeledes en fortjent bronze og vi må også erkende i talent-træner-teamet at stor fremgang på det fysiske område har en omkostning på det tekniske område.

Det var nøjagtigt det samme det skete for Annika, som i konkurrencen blev nødt til at gå over på en stivere stang, som ellers kun er brugt ifbm. træning for at det ikke skulle være for underligt at skifte til en større stang – på et eller andet tidspunkt. Dette “tidspunkt” blev så midt i konkurrencen, hvor Annika trykker hårdere og mere effektivt end nogensinde før. Annika måtte derfor tage til takke med en 5. plads i stang da det tekniske element endnu ikke var helt med hende.

Så igen – den fysiske udvikling overhalede den tekniske formåen, men for både Annika og Alberte en utroligt positiv fremgang, som kommer en del måneder før planlagt.

For årgang 2003 bliver der ellers ikke givet ved dørene. I Albertes længdesprings konkurrence blev den 5 år gamle P14 rekord slået. I højdespring med Alberte og Rebekah blev den den 40 år gamle rekord på 1.65 slået. Og når man tænker på at Alberte tidligere i år var med til DM Mangekamp, hvor den 17 år gamle P14 rekord også blev slået kan man forstå, at medaljerne ikke er billigt til salg.

Ellers meget postivt at Magnus med en fremragende indsats fik sølv på D22 400 m (video af løbet er i det delte album). Som man kan se, så kommer Magnus uimodståeligt på de sidste 40 meter og slår sin egen klubrekord med et sekund.
Thomas fik en helt forrygende strategi til at holde hele vejen i mål på D19 3.000 meter, hvor han ikke lod dig rive med de andre, men holdt en malende tempo hele vejen, og kom i mål i 8.56.
Rasmus fik en fortjent PR på 800 meter og viste at han har rykket sit niveau med mange sekunder siden december.

Samuel havde valgt ikke at holde tilbage men havde tilmeldt sig på 800, trespring og længde. Det blev til klubrekord på 800 og PR i trespring.
Emilie øgede sin klubrekord i kugle til 11.57 og fik den utaknemmlige 4. plads.