Omtale af NVJ i Stoholm samt ministævne i Skive

Der er vist aldrig i AKH’s historie hevet så mange 1. pladser hjem til et NVJ stævne. Der var heller ikke mange unge over 9 år med – desværre – så det gjorde at der var mange komkurrencer med kun én deltager. Og det satte også sit præg på præstationerne, der ikke alle var helt i top.
Men det gav årets hidtil sejeste præstation – Eva løb en 800m i ensom majestæt. Det var der vist ingen på stadion der ikke bemærkede.
Ellers skal også nævnes Jakob’s nye PR i længdespring – med det “forkerte ben” – måske der skal arbejdes lidt mere med det?
Resultater kan ses her

 

Sarah’s tid på 80 m gav disciplinsejr og er faktisk ret god.

Årsranglisterne og pigernes årgangsrekorder er blevet opdaterede med resultater fra de sidste to måneder.

På samme tid var Mads, Niels-Peter og Benny taget til et stævne i Skive. Niels-Peter skule have testet sig på kort hæk før veteran DM om 14 dage, Benny ville sætte PR på 400 m og Mads skulle have en konkurrence i benene ift. 800 til Vestdanske mesterskaber i næste weekend.

Benny fik sin PR i tiden 58,79, Niels-Peter fik sin gode tid på kort hæk (desværre i for megen medvind), en tid på 400 m der hed 64,65 og Mads fik sin første notering på 400 m med ret gode 56,31, så alt klappede som det skulle.