Omtale af Veteran DM 2009, guldfireren

Så er årets DM for veteraner afholdt. Det var Hvidovre, der denne gang lagde stadion til, og det blev afviklet rigtigt godt. Der var super vejr, og mange kendinge på stadion.

Kim havde en ret god deltagelse med debut i vægtkast, PR i kuglestød med 9.10, og et bedste resultat i højde (1.77) siden ungdommen. Det sidste spring var perfekt timet og forinden havde hans konkurrent revet ned på 1.74 så DM var sikret. Så to danske mesterskaber til ham.

René, Poul Erik, Niels Peter og Benny hev en pligtsejr hjem i 1.000 m stafet (2.29,4), AKH’s Guldfirer gjorde det igen. Nu har vi for andet år i træk haft en god stafet til DM, så det er hermed en tradition.

Benny forsøgte sig derudover i spydkast hvor det blev til PR, men var tydeligt overmatchet ift. de andre.

Men der er hermed sikret 5 spisebilletter mere til idrætsfesten i januar.

Derudover blev der rig mulighed for at snakke tidligere tider med andre atleter og med Trine Ovman, der er så rar at møde op og støtte hendes gamle klub. Trine er stadig at finde på klubrekord listerne.

Lørdag aften tog guldfireren på sportsbar på banegården hvor vi fik dem overtalt til at vise VM i atletik på den ene storskærm. Så der var suveræn mad, velfortjente øl samt korte og lange stafetter fra Berlin. Perfekt afslutning.

Vi overnattede på den gamle Avedøre kaserne tæt på stadion, og det kan godt anbefales. Det er en grøn oase midt i byen, hvor der er hygge og stemning.

Vi er klar til næste år, så det kan alle godt se frem til.

Resultater