Omtale og billeder fra NVJ stævne i Skive 5. maj

Der var 6 aktive med til dette stævne. De “sædvanlige” Katrine, Laura, Magnus og Sarah og 2 debutanter: Andreas Levin i drenge 7 år rækken og Marius Levin i drenge 10 år rækken. De er begge startet til atletik i denne sæson, så det var en stor oplevelse at være med til et stævne med næsten 200 aktive og 500 starter. Andreas var med til 40 m, længdespring og boldkast og Marius var med til 60 m, højdespring og 400 m. Begge kom igennem med fine resultater.

Deres mor udtaler: ” […] det var et super arrangement, første gang for os, og vi var meget imponeret. Der var ikke ventetid og der var styr på tidtagningen.  Der blev taget godt imod de små, som gik ud i små grupper og lavede de forskellige disipliner.”

Desværre var det en hundekold og blæsende dag, så det var vigtigt at holde sig igang for at holde varmen.
Vinden var særligt generende ved længdepringene, hvor hovedparten af springene var med medvind i intervallet 1, 8 til 8 m/s , så det var lidt tilfældigt hvem der sprang langt.

Der var desuden en del problemer med tidtagningen ved løbene, så desværre er der en lang række løberesultater, der er gået tabt, deriblandt tiderne for Katrine og Laura på 100 m samt Sarah på 80 meter.

Laura havde debut i hammerkast og lavede en flot serie med 6 flotte kast omkring de 20 m. Længste blev
på 23,64 m. Laura oplevede desuden at wiren knækkede midt i et kast! Kuglestød blev også en succes
med 7,80 m, som et resultat tæt på hendes nye PR fra i onsdags.

Katrine løb en flot 100 m (ukendt tid) og nåede på trods af problemer med tilløbet ud på 4,23 m i længdespring.

Sarah gjorde det som sædvanligt flot med førstepladser i 80 m og 600 m og en andenplads i længdespring.

Magnus løb en flot 800 m. hvor han blev presset af en voksen til den fine tid 2.19.52. Han var desuden ude på 4,72 m i længdespring, men der var desværre for meget medvind.

Resultatliste 

Derudover var Katrine flittig med kameraet.

Du kan se billederne her