Opstart på nyt træningskoncept fra mandag den 19. september

Efter i et par uger at have nye træningstider har vi evalueret på det og besluttet os for at indføre et nyt træningskoncept og ændre lidt på trænings-tiderne igen.

Få overblikket her: http://www.akholstebro.dk/traening/traeningstider-i-akh/

Det nye i konceptet er, at vi slår 10-13 og 14-20 års grupperne sammen, men efter fælles opvarmning vil opdele gruppen efter kvalifikationer. Derved kan vi optimere på de trænere vi har, og bedre give den vejledning, som den enkelte har brug for.

Det betyder også, at de to grupper får samme træningstider fra mandag den 19. september og indtil efterårsferien: Mandag og onsdag fra 17:30 – 19:00. For dem, der vil lidt ekstra, er der træning derudover fra 19 til 19:30.

Derudover er det lykkedes os at få Trine Sondrup og Kevin Tempel til at sige ja til at være en del af trænerteamet, og det glæder os at vi kan udvide truppen.

Den  nye opdeling gør det nemmere for de unge at blive ældre, da de fortsætter i samme gruppe, og det er også nemmere at opgradere vores trænere, der løbende kan skifte mellem de forskellige niveauer. Især i England har dette koncept vundet indpas. Her hedder det Athletics 365 og er et stort koncept, med bøger, øvelser og 9 niveauer af kvalifikationer. Vi har til hensigt at køre med to, højest tre opdelinger per træning, og samle erfaring med det.