Optakt til DM Ungdom

Den kommende weekend skal DM Ungdom afholdes i Skive og igen skal de unge fra AKH deltage.

For Julie og Sarah er der tale om debut, og især Sarah har set frem til denne weekend i flere år.

Individuelt

Så lad mig også starte med Sarah. Hun har desværre pt. lidt problemer med ryggen, og det hæmmer hende ved sprint og spring, og det er ret skidt, når hun har store forventninger til 60 meter og længde.

Sarah er kommet ned på 8.48 på 60 meter, hvilket giver hende en seedning som nummer 19. I længde har Sarah sprunget 4.80, og det rækker til en seedning som nummer 11. På 800 meter har Sarah kun haft ét løb, så det er ikke til at vide, hvad det kan ende med. Sarah skal løbe i B-heatet og her forsøge at få en god tid fra spids.

800: lørdag kl. 18 – 60 m: søndag kl. 9 – Længde: søndag kl. 13

Julie har også debut i P15 og stiller op i stangspring. Julie har haft en støt udvikling og får PR til hvert stævne. Dette er dog suverænt hendes største udfordring og stiller op i et felt, der bl.a. tæller Ida’s træningskammerater fra Randers, og dermed DUR-indehaveren. Julie er seedet nummer 11 ud af 14 og springer søndag kl. 12:30.

Laura er kommet i P17, og dermed blandt de hurtigste kvinder i Danmark på tværs af alle årgange. Laura stiller op på 60 meter, hvor det er gået støt fremad med stadigt hurtigere tider hen over vinteren, og som test-resultaterne til styrketræning også vidner om. Laura er seedet 15 og skal gå efter en PR i det stærke felt. Laura skal løbe søndag kl. 9:50.

Ida stiller op i stangspring i P19, og er forsvarende mester i P17 både inde og ude. Det er ikke sikkert det rækker så langt i år, selvom de kun er tre tilmeldte. Hendes modstander har en SB på 3.30 og det er jo den man skal kigge på, når vi snakker om piger omkring den alder. Der sker en del ting for dem, der modvirker den naturlige fremgang, som f.eks. drengene har.

Ida er garvet DM deltager og har været med i stangspring siden DMU ude i 2010 og de fleste DM senior mesterskaber siden da. Der er ingen tvivl om at Ida skal springe PR højde (3.30) for at gå derfra som vinder, men det er også inden for rækkevidde.

Magnus har haft en del arbejde at se til hen over vinteren, og fokuserer i år derfor “kun” på 800 meter’en. Om træningen har givet bonus får vi at se lørdag kl. 19. Magnus skal også forsøge sig med et rush fra spids i B-heatet.

Mathias har haft fremgang på alle fronter denne vinter, efter at have lidt tilbagegang i sommersæsonen. Med en frisk PR på 60 meter (7.56, seedet nummer 12, søndag kl. 11:15) og lige så frisk PR i længde (6.12, seedet nummer 5, søndag 15:15) er der forventninger om en god dag med nye PR.

Stafetterne

Søndag 17:10 løber P19 stafetten med Ida, Katrine, Laura, Sarah og deres mål er klubrekorden på 1.57,11 sat sidste år. Et realistisk bud på en tid er 1.51.

Søndag 18:05 løber D22 stafetten med Mathias, Magnus, Buster og Malthe og målet er at slå 1.41,86.

Se startlister og så videre for DM Ungdom her.