Påske kastetræning

Af Lone Kjær Hein

Sådan en tirsdag i skolernes påskeferie er der masser af liv på stadion. Svein Egil Johannessen har nemlig tilbudt at dele ud af sine store viden om træning af bl.a. Og specielt spydkastere. Og dem er der mange af i klubben, eller i hvert fald en del, der gerne vil være gode til spydkast. 3 spydkast-workshops : tirsdag, torsdag og lørdag. Og ja i Norge, hvor Svein kommer fra, der træner man gerne 3-4 timer et par gange om ugen ren teknik. Så kommer detaljerne på plads??opvarmning og spændende Pre-spydkast øvelser med små hække – forinden trænede vi dog drill og ja “drill” er det norske ord for koordination, og i dag var Annika udvalgt til koordinations- chef?‍♂️?

Vi fandt hurtigt ud af, at vi har et stort potentiale at udvikle vores spydkast indenfor og Svein var hurtig til at finde ud af, hvem der med fordel kunne ændre hvad. Vi kastede præcisionskast bl.a. Med lukkede øjne og med ventre arm??ingen kom dog til skade.?Svein havde 2 norske piger med, som af en eller anden grund havde valgt at træne med os frem for at være på træningslejr på Cypern med de andre nordmænd. Det siger vi tak for?? de er rigtig gode, de 2 norske søstre, som er talenter i hhv spydkast og hammerkast .
Vi glæder os til næste træningssamling på torsdag kl.15.30.
Og ja der blev også trænet hammer, og løbet Intervalløb m Jesper Christiansen ?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️så en herlig, kold og skøn dag på stadion. Tak til Svein og Poul for initiativet. Og pas på med ham Jesper Olesen, han sætter snart stadionrekord i spydkast ?

Jesper Christiansen & team fra løbegruppen ses her i rolig afjogning