Sæsonafslutning 2018

Uddrag fra sæsonafslutning onsdag den 10. oktober 2018

Skrevet af Lone Kjær Hein
Sæsonafslutning_2018

Benny overrække pokalen til Sofia, Annika, Katrine og Rebekah. Alberte og Amanda var ikke til stede, men var del af DM sølv holdet

Lidt fra sæsonafslutning. Poul formand bød velkommen og fortalte bl.a. om at klubben i 2020 fylder 100 år, så skal der gerne ske noget specielt, og det kan vi alle sammen være med til at arrangere gamle, nye eller kommende medlemmer.
Benny supplerede- der er planer om en renovering/ ombygning af klubhus, så der bliver loft til kip, en repos, større og nyt køkken – det går vi snart i gang med fundraising til – men det vil blive godt, så klubhuset kan bruges endnu mere og være rammen om hyggelig social klubsamvær mv.
De forskellige grupper fortalte om den overståedesæsons træning, alle de 6-9 årige fik et flot diplom og herefter uddeltespokaler.
1. Samuel får ungdomspokalen for drenge for sit utrættelige og meget seriøse træningsarbejde med sig selv, men også som Jesper og Thomas co-træner. Samuel har haft en fantastisk udvikling sportsligt og vundet mange medaljer i hæk, mellemdistance og trespring. Meget usædvanligt, meget Samuel ?
2. DTU pigeholdet får pigepokalen for at have lavet et helt fantastisk holdresultat, først i indledende runde i Vejle som de vandt og sidst i finalen, hvor de gav Sparta konkurrence til stregen, selv om de kun var 6 piger: Rebekah, Katrine, Annika, Alberte, Amanda og Sophia til at kæmpe mod de andre klubbers store hold(Sparta havde17 atleter på sit hold)- tillykke m flot sølvmedalje og nu pokalen ????
3. “Årets fighter” pokalen gik til Katrine – for sin vedholdenhed og udholdenhed ift at blive ved med at træne og træne for så heldigvis også at blive belønnet med flotte resultater i form af bronzemedalje i højde til DMU ?‍♀️?‍♀️
Og nu vi er ved pokaler, så viste Poul JDR pokalen, som vi igen i år vandt over soldaterne, da Amanda, Samuel, Rasmus og Espoir slog JDR eftertrykkeligt i 1000 m stafet.
Annika blev igen hædret af sine klubkammerater, som den flest havde stemt på som årets teamplayer og fik en ny flot trøje til samlingen.
Træning i vintersæsonen 
Lidt nyt om vintertræning – 6-9 årige holder vinterpause, og der arbejdes på at finde nye børnetrænere til foråret, gerne suppleret af en eller flere forældre, der har lyst til at bidrage
10-13 årige og 14+ trænes af hhv Mathias og Annitta her i vinter( se træningsplan på hjemmeside)
Niels Peter har overtaget løbegruppen, som Thomas sand tidligere stod for. Rasmus fortalte lidt om den – her bliver der løbet intervaller mm, og der bliver trænet hårdt – men alle kan være med uanset tempo, bare de vil træne hårdt?
Herudover er der spcialtræning, for dem, der vil mere – men alt det kan I læse mere om andetsteds.
Ny kassere søges
Poul fortalte, at Thomas sand jo blev så hurtig af at træne i klubben, at han blev opdaget af USA og nu træner og læser på scholarship i Alabama. Thomas er stadig kasserer, men det er lidt svært at køre fra USA, så hvis nogen har lyst til at bidrage m kasserhvervet, bliver vi rigtig glade???
Tak for denne gang
Til sidst blev der klappet af de 3 børnetrænere, Sarah, Annika og Line som efter flere år på posten har valgt at stoppe
Og vores allesammens helt fantastiske Thomas, som efter mere end 10 år har valgt at stoppe som træner af de 10-13 årige – det samme har Jesper, der dog havde valgt at tage på ferie, for at det ikke skulle blive for trist. De 2 trænere har givet så fantastisk meget god træning til en masse skønne unger, hvoraf mange nu er voksne eller på vej dertil,og har været en stor del af klubbens DNA, så vi må tage afsked med dem en anden dag, hvor de begge er her.
Tak til Majbritt som igen styrede køkkenet på herlig vis, så alle fik røde pølser og Majbritts hjemmebagte kage. Vi var ca 50