Sidste Chancen, Århus den 27. december, omtale og billeder

Det traditionsrige stævne i Marselisborg hallen var igen godt besøgt. Vi var en større gruppe på 9 fra AK Holstebro, der tog til stævne, efter at vi havde spist frokost sammen i klubhuset.

Og med 34 starter fra AK Holstebro satte vi vores aftryk på stævnet.

Det var også en god lejlighed til at hilse på det AKH’er der bor i Aarhus: Martin, Andreas, Mikkel Brich, Jakob og Mikkel Larsen.

Katrine løb 60 m hæk til stævne for første gang siden hun var 12, og gjorde det så også 3 sek hurtigere. På stadion har hun holdt tre skridt mellem hækkene, men det er svært at få en god opvarmning i en lille hal med mange mennesker. Katrine holdt 3 skridt mellem hækkene på de to første, var nede på 5 skridt, men oppe igen på 3 skridt mellem 3. og 4. En udmærket debut.

Derudover blev det til heatsejr på 60 meter og tre overtrådte forsøg i længde. Katrine er blevet meget hurtigere og stærkere så derfor var tilløbet ikke på plads endnu. Det arbejder vi på når chancen byder sig, og så er de tekniske discipliner på plads til mangekampen i maj.

Laura stillede op i sprint, længde samt kugle, men kunne ikke omsætte den øgede styrke til PR. Det vil vi arbejde på op til Vestdanske Mesterskaberne i januar i selvsamme hal.

Ida satsede alt på stangspring og var spændt på om alt den ny-indlærte teknik kunne omsættes til gode spring. Det gik helt perfekt og uden nedrivninger tilogmed PR-højden 3.10. Springene er klart mere kraftfulde og teknisk meget bedre. På forsøget på at sætte PR på 3.20 manglede Ida dog lidt kraft i benene og havde tre OK forsøg, der dog ikke havde samme niveau som de foregående. Ida tager hjem med fornyet tro på det og en god stævneerfaring rigere.

Malthe var på visit hjemme fra efterskolen, hvor det ikke er blevet til atletik i fire måneder, og det kunne trods alt ses på resultaterne. De er stadig godkendte resultater, men der manglede fart og eksplosion. Og så er fire krævende discipliner også hård kost. Trespring, som var sidste disciplin, var der ikke så meget svæv over.

Bjarne rykker op i D15 efter nytår, så her var det virkelig ‘sidste chancen’ med 3 kg kugle samt afsæt fra zone i længde. Bjarne udvikler sig fortsat meget positivt og fik PR i kugle, længde og 60 m. Meget flot!

Stine finder plads til atletik imellem sine mange andre aktiviteter, så det var fedt at have en senior-pige (K19) med til stævne. Hun havde lillebror Peter med, samt mor og far. Stine og Peter’s mor, Alice, har selv dyrket atletik engang og havde også besøgt Marselisborghallen. Stine fik nogen gode resultater og inde-debut.

Peter overraskede positivt iogmed at det er hans første stævne siden han var med for 6 år siden. Peter fik nogen gode tider  i sprint og gode forsøg i længde tæt på 5 meter. Absolut godkendt.

Sarah havde en fantastisk aften og lagde imponerende 1 meter yderligere til hendes udmærkede kugle-PR og er nu på 8,46. Derudover kom der 20 cm mere på i længde og hendes PR er nu 4,49. Det er superflot af en pige på 12 år. Derudover gav hendes tid på 60 meter en niendeplads på kvindernes rangliste. Her tegner mangekampen også meget lovende.

Link til resultatliste her

Link til DAF omtale her med Andreas og Martin.

Årsranglister og diverse ranglister er blevet opdaterede og her optræder mange af aftenens resultater.

Her er det Malthe, Bjarne, Stine, Sarah, Katrine, Laura samt Peter forrest.

Sarah og Ida spiser efter konkurrencerne med Stine og Alice (Stine og Peter’s mor) i baggrunden.

Sarah fik hentet nogen gode autografer den aften i den bog hun holder under armen fra nuværende og kommende OL-deltagere.